Pronostic Sportiv - Pariuri Sportive - Biletul Zilei
Septembrie 04, 2010, 12:10:39 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
pariuri sportive biletul zilei
50 EUR - 25%

Gif Banners
Noutăţi:

Chat
   Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Sistemul Fibonacci  (Citit de 1075 ori)
Kimzor
Global Moderator
Jr. Member

kparioru
Vezi Profilul WWW Adresa de email
« : Iulie 03, 2009, 07:43:43 »

1-2(1+1)-3(1+2)-5(2+3)-8(3+5)-13(5+8)-21(13+8)-34(21+13).

Mecanismul e simplu: ridici miza intocmai sirului enumerat la fiecare pariu pierdut si o micsorezi cu 2 pasi la fiecare pariu castigat. Observatie: un pariu castigat acopera precedentele 2 pierdute

Exemplu

1)Pariezi 1$ pana pierzi. In momentul in care pierzi, pariezi 2 $.
2)In caz de castig la pariul a carui miza este de 2$, te vei intoarce la pasul 1, respectiv la pariul de 1$. Altfel, ridici stacheta la 3$.
3)Pariu castigator 3$, te intorci la pariul de 1$, altfel ajungi la pariul cu miza 5$.
4)Pariu castigator 5$, te intorci la pariul de 2$, altfel mai adaugi 3$ pariului anterior, deci 8$.
5)Pariu castigator 8$, te intoci la pasul 3, adica 3$. Altfel cresti miza pana la 13$.
6)Pariu castigator 13$, te intorci la pasul 4, adica 5$, altfel cresti miza - 21$
7)Pariu castigator 21$, te intorci la cel de 8$, altfel ajungi la miza 34$.
8)Pariu castigator 34$, te intorci la cel 21$. Daca pierzi, te opresti si te intorci la pasul 1. In acest caz vei avea 87$ pierduti.

Pentru cei cu bugetul mai consistent si mai curajosi: puteti incerca ca la fiecare pariu castigat sa va intoarceti la pasul precedent, si nu cu 2 pasi asa cum am precizati aici.

Atentie: Acest sistem este foarte riscant si te poate duce la mari pierderi.
Memorat

Pariuri Sportive - Click aici! | Agentii Pariuri Recomandate - Click aici!
GOGOSARU10
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Aprilie 12, 2010, 01:53:40 »

sistemul  fibonacci  mi-a  adus  bani  frumosi.  cu  100euro  plus  un  bonus  de  la  o  casa  de  pariuri  faci  bani  frumosi  dar  trebuie  sa  ai  rabdare. personal  eu  mi-am  ales  5echipe  din  anglia  championship  -cele  cu  egaluri  multe  si  am  jucat  incepind  de  la  1euro. din  vara  pina  in  ianuarie  2009  am  scos  cam  1000euro. merge  foarte  bine  pe  campionatul  coreei, africa  de  sud, italia-lazio  si  napoli.  IN  FINAL  DOMNULE  MODERATOR  POTI  SA  MA  AJUTI  SI  PE  MINE  CU  1FREBET, NU  AM  MAI  GASIT  PRONOSTICUL  LA  TARABE. PE  MAIL. MERCI  MULT
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

top siteuri pariuri pariuri sportive biletul zilei
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!