Pronostic Sportiv - Pariuri Sportive - Biletul Zilei
Septembrie 10, 2010, 11:07:08 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
pariuri sportive biletul zilei
50 EUR - 25%

Gif Banners
Noutăţi:

Chat
   Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2 3 ... 15   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: JURNAL donadoni2006  (Citit de 16927 ori)
donadoni2006
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« : Aprilie 24, 2007, 12:35:14 »

Vad ca se poarta jurnalele si am zis sa-mi fac si eu unul...
Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #1 : Aprilie 24, 2007, 02:36:54 »

Sa incercam prima predictie si sper sa fie cu noroc...nu se putea altfel decit cu un meci din Liga
Manchester Unt - AC Milan  X2

Dupa uimitorul 7-1 cu Roma ar parea hazardat pronosticul meu, insa cred ca sunteti de acord ca trupa lui Ancelotti nu se poate compara cu "visatoarea" Roma.Milanezii au jucatori experimentati, trecuti prin lupte grele si o aparare solida.Practic cheia meciului de diseara o va reprezenta modul in care Maldini si colegii sai vor sti sa-i blocheze pe Cristiano Ronaldo si Rooney, in primul rind, si apoi presingul agresiv pe care-l vor face pentru a stopa din timp atacurile gazdelor.Sir Alex Fergusson va trebui sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a improviza linia de fund, in conditiile in care alaturi de Neville,Vidici si Silvestre va absenta si Rio Ferdinand, practic toti cei patru titulari. De partea cealalta Milanul va fi full.
5/10, Cota 1.80 Bet-at-home
« Ultima modificare: Aprilie 24, 2007, 02:43:06 de către donadoni2006 » Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #2 : Aprilie 25, 2007, 07:09:31 »

ufff....la 30 de secunde de reusita
Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #3 : Aprilie 28, 2007, 12:25:43 »

Sorry amigos..dar ceva probleme extra fotbal m-au tinut departe de voi..nu ca acum as avea mai mult timp, dar totusi voi incerca s ascriu cite ceva..asa pe fuga si spers afie cu noroc.
1.Simbata, 28.04.2007
AC Torino - AC Milan 1x, trupa lui Ancelotti cu gindul la returul cu MU mai mult, de partea cealalta "Torro" cu gindul la evitarea intoarcerii dupa numai un an in Serie B .

2.FIORENTINA - CHIEVO 1
La un punct de ultimul loc care duce in Europa, Fiorentina va incerca sa obtina victoria in fata celor din Chievo care se lupta pentru evitarea retrogradarii.Mutu va trebui sa suplineasca absenta lui TONI din tandemul ofensiv al gruparii "Viola" si spera sa penetreze apararea destul de improvizata a oaspetilor in conditiile absentei titularilor de drept, D. Anna,Moro (accidentati) si Mandelli (suspendat)

3.Borussia Monchengladbach - VFB Stuttgart 2
O partida foarte interesanta in Bundesliga, mai ales dupa infringerea de ieri a lui Schalke, 1-2 la Bochum.Oaspetii fara M. Gomez si F. Meira vor incerca s a obtina victoria pentru a urca in clasament si in acelasi timp sa pastreze distanta de cincinci puncte fata de Bayern.De partea cealalta Monchengladbach, un nume in trecut, o "umbra" in prezent deja aproape retrogradata in esalonul secund.

4.Ilitchivets Mariupol - Met Zaporoje 1
Gazdele sunt obligate sa obtina in acest meci cele trei puncte pentru a mai putea spera in lupta pentru evitarea retrogradarii.Partida a fost blocata cam peste tot, la stanley ieri inca se mai putea juca la o cota de 1.80 pentru victoria gazdelor.

5.Romania,Div. B
Dupa surprinzatoarea victorie din etapa intermediara "B" propune un meci interesant in seria 2 despre care "gurile rele" sustin ca se va termina cu victoria oaspetilor
Auxerre Lugoj - Min. Lupeni 2
Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #4 : Aprilie 29, 2007, 01:04:56 »

1.TORINO-MILAN 0-1 LOS...
2.FIORENTINA-CHIEVO 1-0 WON
3.BORUSSIA-STUTTGART 0-1 WON
4.se joaca azi
5. AUXERE - LUPENI 0-0 LOS...tinind cont ca au fost date pe fuga...acceptabil
Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #5 : Aprilie 29, 2007, 01:15:29 »

Sa incercam si azi..fara prea multe detalii

1.PARMA - CAGLIARI 1...trebuiesc intarite punctele obtinute cu "multa truda" cu FIORENTINA si la PALERMO dar sarzii se anunta o nuca tare

2. KARLSRUHER - UNTHERTACHING X2
Cu patru etape inainte de finis gazdele sunt d eja promovate in timp ce oaspetii faca eforturi pentru a aparasi zona retrogradarii

3.KRYLYA - AMKAR 1
Gazdele o formatie soida pe teren propriu

4.SILKEBORG - FC KOPENHAGA 1X
Oapetii conduc detasat si este loc de o sincopa aici

5.RAPID VIENA - RIED 1
Meci direct pentru loc de UEFA....

6. VORSKALA - CERNOMORET ODESA 1
Gazdele sunt obligate sa invinga pentru a se pastra cu sanse in lupta pentru evitarea retrogradarii
Memorat
Xmaster
Sr. Member

« Răspunde #6 : Aprilie 29, 2007, 01:28:41 »

Salut Donadoni interesante meciuri. Daca imi permiti la primul meci ar merge la combinatie cu Udinese - Catania 1 solist deoarece Catania nu prea mai este dorita in primul esalon dup? incidentele de la meciul cu Palermo de acum 11 etape. Nu cred ca meciul de la Parma este unul usor deoarece daca pana acum Parma a beneficiat de un traseu usor cu echipe dornice sa doneze sange pentru o revitalizare etapa aceasta si urmatoarea  vor intalni 2 echipe aflate in hora retrogradarii.

Memorat

Powerplay: Aram - Sirellis   pentru cunoscatori si nostalgici Zâmbet mai schimbam putin ritmul
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #7 : Aprilie 29, 2007, 05:27:28 »

Deci surprizele Karslruherul si Copenhaga nu au vrut s aiasa adica "voteaza" cu altii in special nemtii.
Parma 2-1 WON
Krylya Samara 1-0 IN MIN 90 :up:
Rapid Viena - Ried 5-2 WON
Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #8 : Aprilie 29, 2007, 05:31:49 »

Si era sa uit...MARIUPOLUL de ieri 1-0 WON ..toata Europa se vaita ca nu prea mai are pe unde sa-l joace...si Stanleyul il oferea la o supercota inclusiv azi la ora 15 :banana1:...1.80
Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #9 : Mai 02, 2007, 06:36:51 »

Incepe in 30 d eminute...abia acuma am ajuns la calculator..Arka Gdnya - Gornick Leczna 1 cu un 8/10 sau eventual un over 10/10 zic eu....Sa avem bafta
Memorat
win07
Jr. Member
**

Faliment la agentii !!!

« Răspunde #10 : Mai 03, 2007, 09:14:07 »

bv donadoni2006  :coolmare:
Memorat

"SUCCES PTR PARIORI"  :ok:
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #11 : Mai 05, 2007, 12:28:02 »

Multam..win07 si bafta la toti...am fost cam cu probleme in ultima saptamina..dar sper ca voi reusi sa aloc mai mult timp..si spatiu ..forumului.
Un nou weekend..noi ispite..sa vedem ce incercam

1. Un meci matinal...azi la 10.00, Rusia, Vladivostok - Tom Tomsk 1 undeva la un 7/10 si cu o cota fbuna ptr bucurestenii care se scoala de diminineata azi, 1.80 la noua firma de pariuri sportive, PublicBet,...undeva in zona Lizeanu am descoperit agentia.

2. Raminind pe aripa est-europeana zic ca nu ar trebui s artam nici victoria gazdelor de la Zaglebie in fata Koronei care dupa ultimele infringeri din campionat si finala Cupei de marti, pierduta cu Groclinul, trece prin momente mai delicate.Pronostic 1.

3.De urmarit daca "mieluseii" din Ghencea (a se citi Otelul Galati, conf caracterizarii facute de propriul presedinte dupa 0-3 cu Steaua) vor redeveni "leii" de acasa in partida cu Argesul.Desi meciul ar trebui sa fie clar de 1 sunt tentat sa dau credit unor "voci" de ultima ora care sustin ca "otelarii" ar putea amina transformarea in lei dupa acest joc cu pitestenii.

4. Pe la turci doua jocuri ar inclina spre victoriile dorite de gazde, Denizliul cu Bursasporul si Gaziantep cu Antalyaspor.

5.In Ucraina iarasi mare vinzoleala..Cernomoretul cu Tavrya, Vorskala pe la Zaporoje si nu in ultimul rind Zorya cu Met.Donetk.Personal inclin sa cred ca ultimul meci ar putea fi solutia cea mai viabila, in conditiile in care numai victoria le mai da sanse gazdelor de a  spera in evitarea retrogradarii.

E tirziu..imi este somn si dacaa mai stau mult ma apuca si foamea..asa ca la somn.."ne auzim" mai pe zi
Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #12 : Mai 05, 2007, 08:04:57 »

Deci...la rusi Tom Tomskul a "ucis" multe bilete prin 0-0 realizat la Luch Energia, 0-0.Zaglebie are in acest moment 2-0 in repriza secunda deci invinge fara nicio emotie.
Otelul si-a respectat titulatura de  "lei" acasa si a invins concludent 5-1 scor consemnat inca din pauza.
In Turcia insa nu am avut inspiratie...Denizli 0-0 ..iar Gaziantepul a pierdut pe teren propriu azi...acestea colaborate cu egalul Rizesporului la Ercyseri,1-1, urmind a duce la un final incandescent ptr evitarea retrogradarii.
In schimb in Ucraina am ales mutarea cistigatoare..Zorya 1-0 din min 4...si final.

Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #13 : Iunie 09, 2007, 12:48:48 »

Am cam neglijat jurnalul meu insa am postat prin alte zone.dar de acum am sa incerc sa fiu prezent si aici
Memorat
donadoni2006
Hero Member

« Răspunde #14 : Iulie 03, 2007, 04:53:08 »

Uite ca nu am reusits ama tin de promisiune..dar incerc again.....
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 15   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

top siteuri pariuri pariuri sportive biletul zilei
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!