Pronostic Sportiv - Pariuri Sportive - Biletul Zilei
Septembrie 11, 2010, 12:02:07 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
pariuri sportive biletul zilei
50 EUR - 25%

Gif Banners
Noutăţi:

Chat
   Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 ... 3 4 [5]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Pariurile lu' Lentilica  (Citit de 6527 ori)
senek
Jr. Member
**

senek007
Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #60 : Noiembrie 07, 2007, 09:22:14 »

lyon -stuttgart   under
sporting-roma      X
fenerbahce-psv    HT1
inter-cska          2/3 goluri
slavia-arsenal      HTX
« Ultima modificare: Noiembrie 07, 2007, 11:54:01 de către senek » Memorat
Lentilica
Full Member

« Răspunde #61 : Noiembrie 10, 2007, 02:15:15 »

Stephen Maguire (SCO) vs Shaun Murphy (ENG)

Salutare,

Pentru azi m-am gandit la un meci de snooker. Acesta se disputa intre principalul favorit din acest moment, Shaun Murphy, si scotianul Stephen Maguire.Pentru continuare, click aici...
Memorat

Lentilica
Full Member

« Răspunde #62 : Decembrie 17, 2008, 07:53:50 »

Hello, hello...

Iata-ma dupa fix un an si 7 zile inapoi pe acest forum... De ce m-am intors? pai.... e foarte simplu... mi-am creat un blog si doresc sa-l promovez prin toate mijloacele posibile... Asa ca va astept pe blogul meu http://lentilica.blogspot.com pentru a discuta pe marginea subiectelor pe care le voi propune. Acum ma veti intreba ce veti gasi acolo. In principiu... veti gasi cronici pe care le voi scrie personal, stiri din sport, ponturi pentru pariurile sportive, samd. In acest moment nu este actualizat, dar usor usor il voi aduce la zi. Sper ca ma veti vizita cu incredere si veti ramane cititorii mei fideli.

Multumesc!
Memorat

Lentilica
Full Member

« Răspunde #63 : Septembrie 25, 2009, 09:07:54 »

Dragii mei,

Doresc sa reiau acest topic si sa tin un jurnal care sa na aduca bani tuturor.

Azi, voi începe cu 1 meci pe forum şi 2 pe blogul meu personal. În funcţie de rezultatele meciurilor, e posibil să vin şi cu alte ponturi.

Montanes A. v Fognini F. pronostic 1 @ 1,67
Memorat

Xmaster
Sr. Member

« Răspunde #64 : Septembrie 27, 2009, 09:59:23 »

Succes Lentilica Zâmbet
Memorat

Powerplay: Aram - Sirellis   pentru cunoscatori si nostalgici Zâmbet mai schimbam putin ritmul
Lentilica
Full Member

« Răspunde #65 : Octombrie 31, 2009, 11:56:04 »

Dragii mei,

Din cauza unor probleme nu am mai reusit sa mai postez in jurnal. De azi, sper ca in fiecare zi sa pot oferi ponturi care sa fie castigatoare. De aceea, voi merge pe un sistem bine stabilit care pana in acest moment mi-a adus multe satisfactii. Despre acest sistem puteti citi pe blog. Meciurile nu vor fi postate toate pe forum, ci marea majoritate vor fi postate pe blog
Memorat

Lentilica
Full Member

« Răspunde #66 : Noiembrie 01, 2009, 12:34:48 »

Primele doua meciuri:

Orduspor v Mersin Idman Yurdu [Şansă dub        X or 2  @ 1.63       20.00 RON     
Steaua II Bucureşti v Victoria Brăneşti                       2 @ 2.40    20.00 RON
Memorat

Lentilica
Full Member

« Răspunde #67 : Noiembrie 06, 2009, 10:40:26 »

Primele doua meciuri:

Orduspor v Mersin Idman Yurdu [Şansă dub        X or 2  @ 1.63       20.00 RON     
Steaua II Bucureşti v Victoria Brăneşti                       2 @ 2.40    20.00 RON

Cele doua pariuri au fost castigatoare si au adus un profit de 40,6 lei, ceea ce inseamna ca avem o banca de 1040,60 lei.

Deoarece nu mai am conexiune la serviciu, voi incerca sa postez meciurile seara pentru a doua zi. Dimineata voi veni cu primele meciuri pentru week-end. Daca am timp, probabil ca maine voi posta in jur de 5-10 meciuri.
Bafta!!!
Memorat

Pagini: 1 ... 3 4 [5]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

top siteuri pariuri pariuri sportive biletul zilei
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!