Sînt cu totul de acord c? orice strategie trebuie verificat? înainte de a pun bani pe ea. dar aceast? strategie cel pu?i matematic este bun, cu singur? acondi?ie ca meciul s? nu se termine 0 - 0. Eu sint mai nou pe pariuri online, deci nu cunosc motivele limit?rilor.Ar fi bine s? ne scrie?i cînd intervin aceste limit?ri, la cî?tiguri mari, sau la retrageri exagerate, sau la un num?r stabilit de cî?tiguri? ?i în acest caz care sunt agen?iile la care chiar se poate cî?tiga ? Baft? s? ave?i.....
Limitarile apar cred ca la mai toate casele de pariuri on-line , ele intervin in momentul in care omul castiga mai multi bani sau foloseste o strategie care da randament , mai exact daca cineva foloseste o strategie si castiga constant ca mai apoi sa retraga atunci casa de pariuri va observa unde trebuie remediata problema si va interveni. De mentionat ca aceste limitari apar in general atunci cand castigurile incep sas fie retrase din cont.
Un raspuns referitor la unde se merita pariat on-line ar fi betfair deoare ei nu sunt o casa de pariuri ci doar o piata de schimb si isi opresc doar 5% din castig. Acolo pariezi doar impotriva altor pariori care propun cote sau poti tu sa propui cote altora. ca sa te familiarizezi ar trebui sa te inregistrezi mai intai aici
www.playbetfair.com Au doar meciuri din campionatele importante pe site-ul acesta de joaca.
Referitor la ultima remarca cred ca se paote castiga la toate dar cel mai indicat din punctul meu de vedere este betfair apoi restul in care ordine vrei pentru ca sigur vei intalni pe forumuri persoane care sa se planga de bwin altele de gb sau bet365 unibet si lista poate continua.
P.S. In cazul in care vei vrea sa joci la betfair trebuie sa stii ca pentru moment doar prin western union si prin moeybookers poti depune bani la ei in cont. :palarie: