Pronostic Sportiv - Pariuri Sportive - Biletul Zilei
Septembrie 11, 2010, 12:51:30 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
pariuri sportive biletul zilei
50 EUR - 25%

Gif Banners
Noutăţi:

Chat
   Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Martingale over 0.5 la fiecare 15 min  (Citit de 4463 ori)
NagraStar
Jr. Member
**

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #15 : Ianuarie 18, 2008, 06:12:34 »

Mie aceste strategii mi se par falimentare sau mai exact "la ciupeala" chiar daca sa zicem o sa fii la sfarsitul lunii pe plus vei fii cu foarte putin  :palarie:
Memorat
root
Administrator
Newbie

« Răspunde #16 : Ianuarie 18, 2008, 07:37:15 »

Depinde. Daca banca la un meci va fi de 200 de unitati (cum a propus prcsaba) atunci dintr-un singur pariu se pot obtine si 40 de unitati profit (daca golul va fi inscris dupa min 60). La 10 meciuri bune pe luna ar insemna profit 400 de unitati (evident fara sa fie vreun meci 0-0). In acest caz daca avem o unitate egala cu un euro atunci lunar se pot obtine 400 de euro profit.
Totusi aceasta strategie are un risc deloc de neglijat pentru ca la un 0-0 este nevoie probabil de cel putin 5 meciuri bune pentru recuperarea pierderii
Memorat
Xmaster
Sr. Member

« Răspunde #17 : Ianuarie 19, 2008, 01:13:44 »

Salut tuturor!
 sunt un parior cu o vechime de 35 de ani!!!! Trebuie s? recunosc c? aceast? strategie într-adev?r merit? analizat?. Sînt cîteva probleme tehnice, cel pu?in dac? joci la Bwin: cota se shimb? des ?i cînd vrei s? pariezi dac? s-a schimbat cota trebuie s? repe?i opera?iunea, ?i posibil, c? în acest timp s? apar? golul. alt? problem? este c? de ex. în min14 se închide oferta ?i de multe ori 2 minute nu po?i paria...Cred c? la Interwetten este viabil? aceast? strategie. Eu a? avea o proprie op?iune pt. mizele pe fiecare 15 min.

min 1--15      0 un   Ã®n general nu se însrie, ?i dac? toti?i.. n-am pierdut nimic
 min 16- 30    5 unit??i
 min 31-  45   10 unitati

min 46-60     25 un.
min   61- 75   55 un
min   75  90   105 un.

total 200 unitati investite în cinci pa?i

Baft? tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu mi-am exprimat ideea si mai sus pe foaie arate super bine dar in realitate nu arata deloc bine. Indiferent la ce casa de pariuri alegeti sa jucati aceasta strategie dupa maxim 2 saptamni ve-ti fi limitati.
Chestia cu minutul 14 e relativa la bwin deoarece cand pe ecran arata 14 de fapt e cel putin 14.30
Daca sari peste primele 15 minute va fi grav uite exemplu azi la exelcior 2 goluri in primele 10 minute si apoi pauza pana in minutul 79 sau 80. Problema sa risti 105 unitati . daca o unitate e 1 eurocent nu e mare paguba dar ce facem cu cei la care unitatea e de la 5 euro in sus?
Repet din nou inainte sa incercati orice schema de genul in realitate verificati posibile limitari citi la altii care au patit la fel. Eu am fost personal limitat pe gamebookers pe bet365 si din cate vad acum cred ca urmeaza si bwin si tin sa precizez ca limitarile vor fi foarte jos.
Succes  :palarie:
Memorat

Powerplay: Aram - Sirellis   pentru cunoscatori si nostalgici Zâmbet mai schimbam putin ritmul
prcsaba
Newbie
*

« Răspunde #18 : Ianuarie 19, 2008, 11:33:18 »

Sînt cu totul de acord c? orice strategie trebuie verificat? înainte de a pun  bani pe ea. dar aceast? strategie cel pu?i matematic este bun, cu singur? acondi?ie ca meciul s? nu se termine 0 - 0. Eu sint mai nou pe pariuri online, deci nu cunosc motivele limit?rilor.Ar fi bine s? ne scrie?i cînd intervin aceste limit?ri, la cî?tiguri mari, sau la retrageri exagerate, sau la un num?r stabilit de cî?tiguri? ?i în acest caz care sunt agen?iile la care chiar se poate cî?tiga ? Baft? s? ave?i.....
Memorat
Xmaster
Sr. Member

« Răspunde #19 : Ianuarie 19, 2008, 11:46:44 »

Sînt cu totul de acord c? orice strategie trebuie verificat? înainte de a pun  bani pe ea. dar aceast? strategie cel pu?i matematic este bun, cu singur? acondi?ie ca meciul s? nu se termine 0 - 0. Eu sint mai nou pe pariuri online, deci nu cunosc motivele limit?rilor.Ar fi bine s? ne scrie?i cînd intervin aceste limit?ri, la cî?tiguri mari, sau la retrageri exagerate, sau la un num?r stabilit de cî?tiguri? ?i în acest caz care sunt agen?iile la care chiar se poate cî?tiga ? Baft? s? ave?i.....

Limitarile apar cred ca la mai toate casele de pariuri on-line , ele intervin in momentul in care omul castiga mai multi bani sau foloseste o strategie care da randament , mai exact daca cineva foloseste o strategie si castiga constant ca mai apoi sa retraga atunci casa de pariuri va observa unde trebuie remediata problema si va interveni. De mentionat ca aceste limitari apar in general atunci cand castigurile incep sas fie retrase din cont.
Un raspuns referitor la unde se merita pariat on-line ar fi betfair deoare ei nu sunt o casa de pariuri ci doar o piata de schimb si isi opresc doar 5% din castig. Acolo pariezi doar impotriva altor pariori care propun cote sau poti tu sa propui cote altora. ca sa te familiarizezi ar trebui sa te inregistrezi mai intai aici www.playbetfair.com Au doar meciuri din campionatele importante pe site-ul acesta de joaca.

Referitor la ultima remarca cred ca se paote castiga la toate dar cel mai indicat din punctul meu de vedere este betfair apoi restul in care ordine vrei pentru ca sigur vei intalni pe forumuri persoane care sa se planga de bwin altele de gb sau bet365 unibet si lista poate continua.

P.S. In cazul in care vei vrea sa joci la betfair trebuie sa stii ca pentru moment doar prin western union si prin moeybookers poti depune bani la ei in cont.  :palarie:
Memorat

Powerplay: Aram - Sirellis   pentru cunoscatori si nostalgici Zâmbet mai schimbam putin ritmul
prcsaba
Newbie
*

« Răspunde #20 : Ianuarie 20, 2008, 12:30:55 »

Merci mult! dac? am cont la Moneybookers în eu , pot s? retrag pe card visa electron de la ING? sau pot întilnii probleme. Chiar as dorii s? joc la betfair dar retragerea este posibil?? Acum de ex nu pot depune bani de pe card ing la Interwetten, si nu stiu al?ii cum reu?esc?

baft? v? doresc!
Memorat
root
Administrator
Newbie

« Răspunde #21 : Ianuarie 20, 2008, 02:47:25 »

Din cite stiu poti sa ai contul in euro la MB si sa retragi pe cardul in lei pentru ca MB ii trimite mai intii la Raiffeisen (aceasta este banca din Romania cu care lucreaza) si tu practic primesti banii de la Raiffeisen. (dar repet, nu sunt sigur 100%).
De la Betfair poti retrage prin MB (eu asa am facut mai demult).
Personal la Interwetten am depus prin MB, dar stiu ca se poate folosi Visa Electron de la BCR si ING. Daca ai mai depus cu cardul pe alte siteuri si aici nu merge scrie la serviciul de clienti la Interwetten pentru ca vei primi raspuns rapid si in functie de raspunsul lor vei putea vedea unde este problema).
Memorat
prcsaba
Newbie
*

« Răspunde #22 : Ianuarie 20, 2008, 03:54:01 »

Merci!
La betfair merita incercat? cotele parc? sînt mai mari.
Memorat
root
Administrator
Newbie

« Răspunde #23 : Ianuarie 20, 2008, 04:07:33 »

In general Betfair are cam cele mai mari cote. Mai multe despre asta Xmaster poate spune ca stiu ca a urmarit constant ce se intimpla pe acolo in ultimele luni.
Memorat
Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

top siteuri pariuri pariuri sportive biletul zilei
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!